Maak kennis

Ik werk o.a. met de producten van Young Nails en hun fantastische Caption nagellak (bekend van TV). Deze lak heeft alle eigenschappen van een gellak, maar hoeft niet onder de lamp, dus makkelijk te verwijderen door Uzelf! De lak blijft 2 weken of langer zitten. Natuurlijk kunt U ook kiezen voor een andere optie, bijvoorbeeld de Gellak van Gotime of ManiQ. Prachtige kleuren met een maximale glans waar U lang plezier van heeft!


Voor de verzorging van de handen en lichaam gebruik ik de producten van Sparitual. Sparitual staat voor een milieubewuste welness ervaring met ingrediƫnten die organisch zijn en natuurzuiver. Alle Sparitual producten zijn 100% veganistisch en de wijze waarop de producten werkzaam zijn is gebaseerd op de aloude energieherstellende behandelingen zoals de Chakra therapie, kleurtherapie en nummerolie. Sparitual bestaat uit drie hoofdlijnen: nagellakken, treatments voor de nagel en nagelriemen en heerlijke welness producten voor het lichaam.


Heeft U vragen of wilt U een afspraak maken dan hoor ik U graag!

Manicure

Laat je handen en natuurlijke nagels verwennen met een manicure behandeling zodat ze er weer mooi verzorgd uitzien en weer stralen.

Lakken

Gewone nagellak of gel-lak . Niets ligt vast, wil je regelmatig veranderen of kies je voor 3 weken profijt van mooi gelakte nagels. Het is jouw keus.

Acryl nagels

Wil je altijd mooie en verstevigde nagels, of heb je dat belangrijke feestje? Met een set acrylnagels zie je er zo weer tip-top uit.